12.05.2021
You can use WP menu builder to build menus

24.09.2013

14 αξιολ., M.O. : 4.79

Κατηγορίες : Tips

Όταν ψιλοκόβουμε μαϊντανό για κάποια συνταγή που χρειάζεται μόνο τα φυλλαράκια, δεν χρειάζεται να πετάμε τα κοτσανάκια.

Τα φυλάμε (ολόκληρα) σε ένα σακουλάκι στην κατάψυξη, προσθέτοντας καινούργια όποτε έχουμε. Κάποια στιγμή που θα φτιάχνουμε σπιτικό ζωμό, βάζουμε και αυτά μαζί με τα λαχανικά!

14 αξιολ., M.O. : 4.79

Πώς σας φάνηκε; Αφήστε μου σχόλιο!

2 Σχόλια

  • Απάντηση
    11/03/2014

    Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ αυτό με τα κοτσανάκια του μαϊντανού! Κρίμα τα πετούσα πάντα… Εφεξής θα τα αποθηκεύω κι εγώ στην κατάψυξη!
    Σ’ευχαριστούμε για το tip!