16.11.2018
You can use WP menu builder to build menus
Goodie Corner

 
85,50

Ακόμα πιο εύκολη προετοιμασία με το ειδικό δοχείο σοταρίσματος του ψηφιακού slow cooker Morphy Richards. Σοτάρετε το κρέας στην εστία, μεταφέρετε το δοχείο στη συσκευή, βάζετε χρονόμετρο και το ξεχνάτε!

Έχετε όλα τα πλεονεκτήματα που προσφέρει ένα ψηφιακό slow cooker με χρονόμετρο, και την επιπλέον ευκολία του μεταλλικού αντικολλητικού δοχείου που είναι συμβατό με τις περισσότερες εστίες κουζίνας.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Χρονόμετρο: Ψηφιακό, για ρύθμιση χρόνου λειτουργίας
Συνολική Χωρητικότητα: 6.5 λίτρα
Ρυθμίσεις: 3
Λειτουργίες: Χαμηλή (Low), Υψηλή (High), Διατήρηση Θερμοκρασίας (Keep Warm)
Αποσπώμενο δοχείο μαγειρέματος: Αποσπώμενο, αντικολλητικό και συμβατό με όλες τις εστίες κουζίνας εκτός της επαγωγικής
Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων: Ναι (δοχείο και καπάκι)
Ισχύς: 290W
Οθόνη: ψηφιακή

Περιγραφή
*Εταιρία: Morphy Richards UK
*Η χωρητικότητα είναι 6.5 λίτρα, ιδανική για οικογένειες 4 ατόμων και άνω, και για τραπέζια.
*Η συσκευή και το δοχείο έχουν οβάλ σχήμα για να εξυπηρετείται καλύτερα η τοποθέτηση τροφίμων κάθε σχήματος.
*Υπάρχουν δυο ρυθμίσεις λειτουργίας μαγειρέματος, για να προσαρμόζετε το χρόνο ανάλογα με το δικό σας πρόγραμμα, ή ανάλογα με την συνταγή και το είδος φαγητού που έχετε επιλέξει. Υπάρχει και τρίτη ρύθμιση για διατήρηση της θερμοκρασίας (keep warm), για όταν έχει τελειώσει το μαγείρεμα αλλά καθυστερεί το σερβίρισμα.
*Η συσκευή έχει χρονόμετρο εύκολο στη χρήση, για να προγραμματίζετε τις ώρες που θέλετε να λειτουργήσει. Στο τέλος γυρνάει αυτόματα στη λειτουργία keep warm.
*Η συσκευή έχει γυάλινο καπάκι το οποίο επιτρέπει να βλέπετε το εσωτερικό του δοχείου κατά την ώρα μαγειρέματος χωρίς να πρέπει να το ανοίγετε και να χάνει θερμότητα.
*Τα χερούλια της συσκευής δεν θερμαίνονται κατά την ώρα μαγειρέματος, επιτρέποντας την ασφαλή μεταφορά της συσκευής ακόμα και όταν είναι ζεστή.
*Το δοχείο είναι κατάλληλο για χρήση σε εστία κουζίνας, για σοτάρισμα υλικών πριν το αργό μαγείρεμα. Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν σκεύος σερβιρίσματος. (Προσοχή: ακατάλληλο για επαγωγική εστία)
*Χαμηλή κατανάλωση ρεύματος και πολύ οικονομικό μαγείρεμα.
*Η συσκευή έχει εγγύηση 2 ετών και οδηγίες στα Ελληνικά
*Διαθέσιμο σε κόκκινο και ματ ίνοξ χρώμα.

Πώς σας φάνηκε; Αφήστε μου σχόλιο!

4 Σχόλια

  • Απάντηση
    Αλεξάνδρα
    06/12/2016

    Απλώς υπέροχο το Slow Cooker. Μαγειρεύει χωρίς να χρειαστεί να δώσω κάποια ιδιαίτερη έμφαση κατά το μαγείρεμα και δεν ανησυχώ ότι θα «κολλήσει» το φαγητό, ή θα μείνει άψητο.
    Γυριζω από την δουλειά και είναι έτοιμο, μαγειρεμένο. Για όλες τις εργαζόμενες είναι μεγάλη βοήθεια.
    Η Ελένη με την οποία ήρθα σε επικοινωνία μέσω mail, αποδείχθηκε ένα ευγενέστατο άτομο που με εξυπηρέτησε άμεσα.

    • Απάντηση
      06/12/2016

      Ευχαριστώ πολύ πολύ Αλεξάνδρα για το σχόλιο και τα καλά σου λόγια. Χαίρομαι που σε βόλεψε το slow cooker. Όπως το λες είναι, για όσους εργάζονται είναι ο ιδανικός βοηθός στην κουζίνα! Καλά μαγειρέματα

  • Απάντηση
    Ελένη
    19/10/2018

    Σκέφτομαι αν αξίζει να αγοράσω ένα slow cooker, καθώς χρησιμοποιώ πολύ χύτρα και έχω βολευτεί αλλά σκέφτομαι ότι είναι κάποια φαγητά που ίσως βολεύει όπως στο γιουβέτσι. Έχω την εξής απορία, αν μείνει το γιουβέτσι στην ρύθμιση keep warm θα συνεχίσει να «ψήνεται» το κριθαράκι με αποτέλεσμα να μαλακώσει/λασπώσει;

    • Απάντηση
      19/10/2018

      Καλησπέρα! Το slow cooker είναι το εντελώς αντίθετο από τη χύτρα, και θα χρειαστεί μια περίοδος προσαρμογής για να συνηθίσετε στην διαφορετική «φιλοσοφία» του. Αλλά όταν γίνει αυτό πιστεύω θα σας βολέψει πολύ! Σχετικά με την ερώτησή σας τώρα. Τα ζυμαρικά πρέπει να μπαίνουν στο τελευταίο μισάωρο μαγειρέματος καθώς γίνονται πολύ γρήγορα σε σχέση με το κρέας και τα λαχανικά και είναι πολύ ευαίσθητα. Φανταστείτε ένα γιουβέτσι κατσαρόλας; αν μείνει το κριθαράκι στην κατσαρόλα, και με κλειστό μάτι, μόνο από την θερμότητα που θα έχει ήδη αναπτύξει το φαγητό, το κριθαράκι θα μαλακώσει κι άλλο. Έτσι και με το slow cooker, τα ζυμαρικά δεν είναι καλή ιδέα να μένουν μέσα στο δοχείο μετά το μαγείρεμα. Εφόσον όμως γίνονται τόσο γρήγορα, μπορείτε απλά να τα βάζετε όταν θα είστε σχεδόν έτοιμοι να φάτε (εφόσον το φαγητό έχει μένει στο low και όχι στο warm). Μέχρι να στρωθεί το τραπέζι και να μαζευτούν όλοι θα είναι έτοιμο. Ελπίζω να βοήθησα! Στη διάθεσή σας για οτιδήποτε περαιτέρω.