18.04.2024
You can use WP menu builder to build menus

10.03.2014

6 αξιολ., M.O. : 4,67

Είμαι πολύ χαρούμενη διότι σήμερα φιλοξενούμαι σε ένα από τα ομορφότερα μπλογκς, το The One With All The Tastes! Μοιράζομαι μαζί σας μια νηστίσιμη και πολύ διαφορετική συνταγή, για κέικ σοκολάτας με αβοκάντο. Ελάτε μια βόλτα να διαβάσετε περισσότερα!

Όταν με προσέγγισε η Ερμιόνη για να γράψω γκέστ πόστ χάρηκα ιδιαίτερα. Το μπλογκ της το έχω ξεχωρίσει από παλιά, πριν ακόμα γεννηθεί το TFC, και τα γούστα μας στο φαγητό ταιριάζουν πολύ (κρίνοντας από τα γουργουρίσματα της κοιλιάς μου όταν διαβάζω τις αναρτήσεις της!). Οι φωτογραφίες της είναι πολύ όμορφες και προσεγμένες, και αποτελούν οπτική απόδειξη του πόσο πολύ αγαπάει το blogging και τη μαγειρική. Αυτό όμως που με εντυπωσιάζει περισσότερο απ’ όλα είναι η απίστευτη δημιουργικότητα της Ερμιόνης όταν διοργανώνει τα πάρτι των δυο μικρών παιδιών της. Δεν χρειάζεται να ψάξετε πολύ, στην τελευταία της ανάρτηση θα δείτε τι έφτιαξε για την κορούλα της. Θα το είχαν σκεφτεί πολλοί να βάλουν το καπάκι από κουτί με σοκολατάκια για διακόσμηση τούρτας; Genius!

Σας περιμένω λοιπόν στο The One With All The Tastes, να διαβάσετε μια μινι «συνέντευξή» μου, και να δείτε πως ακριβώς φτιάχνουμε αυτό το λίγο περίεργο γλυκό!

6 αξιολ., M.O. : 4,67

Πώς σας φάνηκε; Αφήστε μου σχόλιο!

6 Σχόλια

  • Απάντηση
    10/03/2014

    Πάω!!καλημέρα.

  • Απάντηση
    12/03/2014

    Καλησπέρα Ελένη, μόλις έμαθα για το ξεχωριστό σου blog μέσα από το guest post της Ερμιόνης!
    Το σοκολατένιο κέικ σου απλά πρωτότυπο! Με την πρώτη ματιά, λόγω της αντίθεσης των χρωμάτων με έπεισε πως αξίζει να το δοκιμάσω… αβοκάντο έχω φάει μόνο σε σαλάτα!
    Θα παρακολουθώ τις συνταγές σου, το έχω λίγο κι εγώ με τη μαγειρική, αν κι από μικρή μου έλεγαν πως είμαι καλύτερη σε ότι αφορά τα γλυκά! Ελπίζω μόνο δοκιμάζοντας τις συνταγές σας να μην πάρω κιλά διότι είμαι σε φάση να χάσω τα περιττά κιλά της δεύτερης εγκυμοσύνης μου… 🙂 🙂 🙂 Καλά λέμε τώρα…
    Καλώς σε βρήκα λοιπόν, θα τα λέμε…
    Καλό βράδυ,
    Μαρία

    • Απάντηση
      12/03/2014

      Καλωσόρισες Μαρία! Χαίρομαι που θα το δοκιμάσεις. Στο κέικ δεν θα καταλάβεις καν το αβοκάντο, στο γλάσο θα το καταλάβεις και είμαι πολύ περίεργη για το πως θα σου φανεί! Να έρθεις να μου πεις εντυπώσεις. Όσο για τα κιλά… πονεμένη ιστορία 🙂 Φιλιά!

  • Απάντηση
    Ariadne
    13/03/2014

    Ασυζητητί το κέικ με την καρύδα. Οσο πιο slow cooked, τόσο πιο απολαυστικό!!!!!

    • Απάντηση
      14/03/2014

      Καλημέρα Αριάδνη! Αν κατάλαβα καλά με το σχόλιό σου θα ήθελες να συμμετάσχεις στην κλήρωση για το slow cooker, σωστά; Ρωτώ επειδή το έχεις γράψει εδώ ενώ του διαγωνισμού είναι στο άλλο ποστ. Δεν πειράζει, θα το μετρήσω απλά ήθελα να σιγουρευτώ ότι θέλεις!