28.03.2024
You can use WP menu builder to build menus

27.11.2013

10 αξιολ., M.O. : 3,90

Πριν από μερικές εβδομάδες είχα τη χαρά να ανοίξω ένα email από το Cookisto, στο οποίο με προσκαλούσαν να γράψω ένα guest post στο blog τους. Ενθουσιάστηκα και αμέσως άρχισα να σκέφτομαι τι συνταγή θα μπορούσα να σκαρφιστώ.

Θυμάμαι την πρώτη φορά που διάβασα στην εφημερίδα για την ομάδα αυτή. Το άρθρο το είχε δει μια φίλη και συνάδελφος στην τότε δουλειά μου, και γνωρίζοντας την πετριά που έχω με οτιδήποτε σχετίζεται με το φαγητό, το άφησε στο γραφείο μου να το δω. Μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση το πόσο ευφάνταστο εγχείρημα ήταν, και αργότερα που έμαθα ότι έχουν ξεκινήσει να λειτουργούν και στο Λονδίνο, ένιωσα πολύ περήφανη που η πρωτοβουλία αυτή έχει ελληνική καταγωγή. Μου αρέσει πολύ να βλέπω νέες, φρέσκιες ιδέες να παίρνουν σάρκα και οστά, και να δίνουν μια πινελιά αισιοδοξίας στο βαρύ κλίμα που έχει πέσει τα τελευταία χρόνια.

Για όσους δεν το γνωρίζουν, το Cookisto είναι μια online κοινότητα που μας επιτρέπει να δούμε τι μαγειρεύεται στην γειτονιά μας και να γευτούμε σπιτικό φαγητό, ή να μοιραστούμε τις δικές μας δημιουργίες με ανθρώπους που δεν προλαβαίνουν, δεν ξέρουν ή δεν θέλουν να μαγειρέψουν.

Πάντως για να μη σας πω ψέματα, δεν μου πήρε πολύ χρόνο να καταλήξω στη συνταγή που θα μοιραζόμουν στο guest post. Ήξερα ότι ήθελα κάτι κάπως «αμαρτωλό» (η δίαιτα μπορεί να περιμένει), και ήξερα ότι ήθελα να χρησιμοποιήσω κολοκύθα μιας και είναι η εποχή της. Η μια σκέψη έφερε την άλλη και ιδού. Νιόκι Ογκρατέν με Κολοκύθα, Μασκαρπόνε και Γκοργκονζόλα. Πανεύκολο και εντυπωσιακό πιάτο (ή τουλάχιστον έτσι νομίζω εγώ!) που θα μπορούσε να σταθεί και σε τραπέζι με φίλους. Κάντε κλικ εδώ για να επισκεφθείτε το blog του Cookisto και να διαβάσετε την ανάρτηση με τη συνταγή.

10 αξιολ., M.O. : 3,90

Πώς σας φάνηκε; Αφήστε μου σχόλιο!

6 Σχόλια

  • Απάντηση
    spoon-stories
    28/11/2013

    Γεια σου Ελένη!Μου αρέσει πολύ ο χώρος που έχεις δημιουργήσει εδώ!
    Υπέροχες φωτογραφίες και συνταγές με γούστο!
    Φιλιά Λίλια

  • Απάντηση
    ElenisCooking
    01/12/2013

    Καλώς σε βρήκα Ελένη!!!
    Εξαιρετικό το blog σου και με πολύ όμορφες φωτογραφίες!

  • Απάντηση
    cam
    13/05/2016

    Πολύ φιλική και κεφάτη διάθεση.
    Εντυπωσιακο και ευχάριστο blog
    συγχαρητήρια

    • Απάντηση
      13/05/2016

      Ευχαριστώ πολύ πολύ! Τι ωραίο να ξυπνάς και να βλέπεις τέτοιο μήνυμα. Το εκτιμώ πολύ! Καλημέρα!